Mikä BR-BIKERS?

Mikä BR-BIKERS ?

BR-BIKERS RY on vapaamuotoinen ja rennosti asioita käsittelevä 'Moottoripyöräkerho'.
Yhdistys edistää jäsenistön yhteisiä moottoripyörä (+ huoltoauto) seikkailuita ja lisäksi järjestää avoimia tapahtumia matkaenduroista kiinnostuneille.

BR-BIKERSit jakautuu iän ja asuinpaikan mukaan melkoiseti, mutta kaikkia meitä johtaa halu lähteä yhdessä reissuun hakemaan uusia elämyksiä.

Reissujen matkareitti vaihtelee hyvin paljon ja useasti liikumme ”allroad-tyyppisesti”, joten profiilihenkilöiden kalusto on matkaenduro painotteista.

BR-BIKERS syntyminen

Yhteisiä reissuja sekalaisella kokoonpanolla oli tehty jo useampia, joten syntyi tarve koota yhteen menneitä ja suunnitella tulevia. Vuosien 2007 – 2009 aikoina kerkesimme ajaa useamman maininnan arvoisen reissun, jotka kaipasivat paikan (nettisivuston) arkistoinnille. Tähän tarpeeseen syntyi nettisivusto (brbikers.suntuubi.com), josta toiminta alkoi laajentumaan.

Nettisivusto luonnollisesti tarvitsee domain -nimen:
BR-BIKERS nimen syntyminen tapahtui maaliskuussa 2010 ja paikkana oli Kuusamo.

Kaksi urhoollista (=hullua) motoristia oli lähtenyt hiihtolomaviikolla ulkoiluttamaan Twinejään Kuusamoon. Talvimoottoripyöräily oli jäädyttänyt pään päivän aikana ja illalla saunan lämmössä nimiehdotukseksi putkahti BR-BIKERS.

BR-BIKERS on Suomessa ja ”Bordereiden” takana liikkuva moottoripyöräporukka, joten löyhästi kirjaimet ”BR” viittaa reissujen suuntautumisesta myös Suomen ulkopuolelle, tai merkitystä voi hakea <br /> lyhenteeseen sanasta 'break' – tauko.

 

Ystävänpäivänä 2012 kirjautui BR-BIKERS RY patentti- ja rekisterihallituksen kirjanpitoon.

Vuoden 2013 alussa toiminta siirtyi www.brbikers.com palvelimelle

 

BR-BIKERS on meille mahdollisuus viettää yhdessä hyvää aikaa ja ajaa mielenkiintoisiin kohteisiin!